日光夏蘭

Insane Cards Nfl Playoff Game

McCarthy lahko od neposrednega trenerja Kevina O’Connella dobi povsem novo, okolju prijazno belo. TeamSpreadMoneylineTotalLA Rams+5,5 (-110)-110Nad 41,5 (-110)Seattle Seahawks-korak 1 (-105)-110Pod 41,5 (-110)Več razmikov 1. dela meseca lige NFL 2024 nakazuje, da bo romantična spletna igra. Znotraj ogromnega leta, ko bo Giantsov QB Daniel Jones, on in Creatures odprti kot najljubši dom na območju a-1. Kriminal svežih Panthersov se je močno boril v sezonah novincev Brycea Youngerja. Sveži Jaguar je pravzaprav malo najljubši na poti, kljub temu je med izbranimi.

  • Kvota je vedno zdrsniti navzgor in samo Dallas, ker imamo najnovejšo predsezono.
  • Stopnja denarne linije se nagiba tudi k vašemu slabšemu Chicagu s 63 % sedežev/59 % denarja.
  • Baltimore poleg tega, da je uničen, je izgubil izbiro doma za Cleveland Browns, piha 14-delno naslednjo eno četrtino vodilnega v postopku.

Omogočil vam bo krmarjenje po novi opustitveni žici in vi lahko naredite njihove sanjske skupine, medtem ko ostanejo naši igralni članki trdni vse leto, še posebej med letom. Tom’s Greatest Wagers proti razponu, doseženem na odličnem šestdesetodstotnem posnetku ali najboljšem v vsaki zgodovini nekaj let, in imel je zadnjo neporaženo ekipo 3000 zapisov v Scott Seafood Dish 12. Umska pripravljenost Tua Tagovailoa bo verjetno ena največjih zgodb lige NFL, kot je v resnici preteklih sezon, nato pa vam je v aprilu povedal, da je razmišljal o starosti.

Kdo so novi preference, ki vam bodo pomagali osvojiti popolnoma nov NFL? – športne stave pinnacle

Zato v njihovi najzgodnejši videoigri in ne v njihovi najboljši izbiri grožnje v zadnjih nekaj letih, ni možnosti, da bi dosegli odličen touchdown – tudi če je od Cardinals. Občutljivo, da zveni, kot je moj osebni predsodek glede Giants, ali se ljudje dejansko počutijo bistveno bolje glede Minnesote kot preprosto New Yorka leta 2010? Kar ni z lokacije, ki je oddaljena od optimizma za vaša bitja. Tukaj je tisto, kar lahko izveste o celotnem seznamu iger, saj se začne naslednja polovica novih 12 mesecev leta 2023.Naslednja polovica novega 18-dnevnega leta se začne ta teden, če se Carolina Panthers pomeri z novimi Chicago Carries med vojaško okupacijo in organizira četrtkove večerne športne dogodke. Kvalificirane stave je treba postaviti v verjetnost 1/1. korak (2,00) ali več.

Prvi korak tedna Napredovanje

Jacoby Brissett in Colts prav tako ne športne stave pinnacle podcenjujejo zabave Titanov. Nov zaslužek znotraj meseca 2, ki ga je izvedel Indy, je pravzaprav življenjski slog iz preteklosti in pojavil se je tudi Mariota in ne Tannehill 2.0. To ne pomaga pri rezultatu Coltsov, saj so tudi oni zagotovo zabavna zabava in boste lupina samega sebe v zgodnji sezoni. Glede na stolpec dobitkov in porazov, najnovejši 4-7 SU Jets komaj dosežejo prepričljiv zasuk.

športne stave pinnacle

Novi Baltimore Ravens je pravzaprav gospodinjski in lahko se osredotočite, medtem ko korak po treh delih preferenc vzdolž rdeče-čudovitih Cincinnati Bengals od začetka možnosti za te igre. Nekaj ​​dni 11 skupaj z opazovanjem drugega zaporednega popolnega nastopa za Denver Broncos. Po tekmi 10. tedna MNF v Buffalu se najnovejši Broncosi vrnejo domov, da igrajo mesto novih Minnesota Vikings v vašem Week-end Nights Sports. Prilagojene izbire za NFL in univerzitetna športna tekmovanja lahko odkrijete.

Chicago Carries, proti Kansas Urban Area Chiefs

“Stavci sanjajo o svežih Creaturesih, da bi ohranili čisto novo neprijetno energijo v zvezi z drugo polovico povratka prejšnjega tedna proti. najnovejšim Cardinals.” Kljub temu denarna linija 49ers -575/Giants +420 gre po drugi metodi, ni čudno. “Majhni korak glede igre, a res, saj je Miami prav, da se preizkusimo v nedeljskem večernem nogometu,” je dejal Degnon.

Naši lastni izbori računalnikov NFL dajejo predloge, ki strogo upoštevajo najsodobnejše statistike. Takšne 100-odstotno brezplačne izbire dejansko ne premakne noben slog stran od predsodkov ljudi, ki lahko vplivajo na presojo velikega hazarderja. Čeprav izbori računalniških sistemov zajemajo ogromno preiskav, pogosto zagotavljajo dokaj dobre rezultate. Čeprav je težko predvideti rezultate igre NFL, izbranci lige NFL upoštevajo veliko raziskovalnih točk, da izberejo najverjetnejše pogoje, ki se po naključju delijo z vami. Napovedi lige NFL za osebne računalnike so pred standardnimi izbranimi strokovnjaki, ker vključujejo številne raziskave in lahko izkusite agendo lige NFL. Z izvajanjem velikega števila simulacij in uporabo podrobne analize ustvarijo napovedi, s katerimi natančno ocenite verjetno najbolj možne učinke igre.