日光夏蘭

Az Ottawa Senators összehasonlítva a Nashville Predators előrejelzéseivel és jobb pénzvonal-választásokkal 2

A Nashville idén egyszer sem használta a +204-es pénzvonal valószínűségét, amelyet egyébként meghosszabbítottak. Nagyszerű, 71,3%-os esélyed van arra, hogy Ny biztosan Ny nyeri a játékot a legújabb pénzvonal alapján. Legyen naprakész a legfrissebb NHL-jelentésekkel, és nézze meg statisztikák által ihletett NHL-válogatásainkat, és elegendő időt tölthet le az évszakokkal. Valamint minden Stanley Kupa-lehetőségünk a legújabb valószínűséget, valamint https://fogadas-sport.com/williamhill/ a legjobb elérhető oddsokat biztosítja a friss Stanley bögre győztesre. A dizájnt tekintve a vadonatúj Devils (+1,5) kiváló 68%-os fenyegetettséget mutat a korongtartományon belül, míg a Több mint/Alatt összesen 6,5 vágytól távol eső kiváló 54%-os kockázata az alá kerülésnek. Miután alapos szimulációkat végeztünk, saját tervezésünk 50%-os bevételi valószínűséget biztosít a Predators számára, mivel a Szervezetnek ötven százalékos kereseti esélye van.

  • Az új Predators az elmúlt néhány tevékenység során legyőzte az új Jeteket.
  • Bár az Fl-funkciók az elmúlt kilenc házas játékból hetet megszereztek, a Nashville valójában 8 lépésből álló SU az elmúlt kilenc út során.
  • A közelben fedezze fel az árakat, ajánlja fel nekem a vadonatúj Predators-t a háztartásban.
  • A FanDuel sportfogadás jelenleg a jobb pénzvonalat kínálja a Predators számára a -108-nál, ahol esélye lehet 108 $-ra, hogy száz dollárt nyerjen, és a teljes nyereményt elnyerje 208 dollártól, amikor a csúcsra kerül.

A védekezés elkerülése érdekében a legújabb Predators elhagyott dos.step 3 követelményeket tartalmaz minden játékhoz, több mint a tíz kiránduláshoz. A friss Predators 21-e összességében elfogadásra vágyik (2,6 meccsenként) a tizedik legkevesebb lenne az NHL-ben. Az új Predators idén 23 szükségletet teljesített (2,9 meccsenként), hogy a huszonegyedik helyet szerezze meg a bajnokságban. A védekezésig a legújabb Canucksnak 19 köszöntési igénye van (2,4 online játékonként) a 10 meccsen. Az új Canucks csak néhányszor szerepelt a nagy pénzvonal kedvenceként ebben a szezonban, és 1-1 lépést futott az emberek videojátékában. A Vancouverben az idei év nyolc meccse ötször haladta meg a 6,5-ös követelményt.

Fogadási trükkök másnapra

Zhang Weili kétszer küzdött meg Virág Namajunasszal, miközben elvesztette a lány kifejezést, amikor te vagy Joanna Jedrzejczyk, pár évet kapott a javításra és az oktatásra. Egymás hölgyek arra törekednek, hogy visszakerüljenek a friss győzelmi sorba, amely akár a 2. belső sorban is lesz a szombat este meggyőző győzelmet arató alany mintájára. Prochazka elrendezése miatt nehéz ellenfél lesz a karámban, de ki lehet használni. Ön egyedül teszi a hátteret a kocka, mivel a Teixeira egyszerűen csak egy levételt igényel, hogy segítsen simábbá tenni, és lezárhatja a disztribúciót.

A rájátszás jelenlegi osztálya A 2024-es Stanley bögre rájátszás tulajdonosa

ice hockey betting

A BetMGM Sportsbook jelenleg a legjobb pénzvonalat kapja a Predators számára a -120 alatt. Ez azt jelenti, hogy 120 dollárt kockáztathat, hogy száz dollárt nyerjen, és 220 dollárból egy teljes kifizetést birtokoljon, ha megszerzik a W. Gannett-t, esetleg pénzt kereshetnek a hallgatók irányelvei alapján a szerencsejáték jellemzői miatt. A Newsrooms tulajdonképpen különálló a párkereséstől, mivel nincs diktálva a jelentések nyilvánosságáról. Nulla reprezentációt generálunk, egyébként minden tartalom pontosságára, teljességére, egyébként megbízhatóságára garanciát vállalunk. Sáros üdvözli négy akarja az 56 lövést az 5-cuatro kétszeri hosszabbításból nyert hétfőn.

Az Oilers In the Predators becsült kapusai

Texasnak még mindig sikerül kisajátítania egy kis keresetet a ház jegén, így a Nashville +1,5 korongsor a jobb, megéri hazárdjáték a csütörtöki NHL-lehetőségen. Mivel Saros kimaradt, az új Predators gyakran úgy gondolja, hogy David Rittich vagy Connor Ingram a küldetésben van, ellentétben az Avs-szel. A Rittich idén 16 stílusban tartalmaz egy halvány .883-as megtakarítási fizetést, amikor az Ingram valójában egy nagyszerű helyettesítő karakter.

Védekezésben az új Capitals huszonnégy szükséglettel rendelkezik (2.cuatro videojátékonként) ezen a 10 meccsen. A védelem terén a legújabb Predatorsnak 32 igénye van (3,2 minden online játékhoz), ha a tíz meccsről van szó. Ennek ellenére ebben a szezonban a Nashville meccseinek 50,0%-a (19/38) sokkal több igényt tapasztalt meg, mint a pénteki 6-ból több/kevesebb. Védekezésben a vadonatúj Senators 32 igényt (3,2 meccsenként) fogadott. ahhoz a 10 meccshez.

Minden nap Mlb Selections

cricket betting

A bemutatott prediktív analitikai modellünk jelenleg 51%-os esélyt kínál a Predatorsnak a friss Canucks legyőzésére. Egyszer az éjszakai Tampa Lightningen hiányoztak, aztán egy jó lövöldözésre volt szükség, hogy kivegyék a friss Washington Capitalst, akik talán nem is nagy versenytársak, és aztán hangot adnak a jégkorong rájátszásából. Keresse meg az elsők teljes listáját, és bármikor megteheti a küldetésszerző valószínűségét. Az alábbiakban láthatók a legmegfelelőbb legkorábbi célpontok és a legvalószínűbb, hogy bármikor célszerzők mind a Lightning, mind a Predators csütörtökön. A legjobb NHL-tétek fejlett szimulációkból és fogadási rendszerekből származnak, hogy az év minden napján a legjobb teljesítményt nyújtsák.

Canucks @ Predators Gaming Fashion

Nehéz vitatkozni azzal, hogy az idei évben megszerzett vadonatúj adósságok nem járnak sikerrel, azonban számos megkeresést kell kezelni. Allen az újonc funkciójára emlékeztetően jobban beleforgatta az új futballt 2022-ba, mint amilyennek látszik. A friss Költségek az évet a 2. legmagasabb EPA-hoz zárták, ami a forgalom miatt feledésbe merült, és a 2. rendkívül fumble-t megsemmisítheti.